top of page
  • info631606

Nieuwe aansluiting voor laadpalen!

We startte het nieuwe jaar 2024 ineens met een mooi project.


Het betreft de installatie van een nieuwe hoogspanningsaansluiting vanuit de centrale cabine naar een gloednieuwe straatkast. Deze cruciale infrastructuur vormt de voorbereiding voor de aansluiting van laadpalen, waarmee de weg vrij wordt gemaakt voor een groenere en duurzamere mobiliteit.

  • We startte in de hoogspanningscabine, waar we de aansluiting verzorgden om een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit naar de nieuwe straatkast te leiden.


  • Om de kabels van de hoogspanningscabine naar de straatkast te leggen, namen we het sleuf- en grondwerk voor onze rekening. Met zorgvuldige planning en aandacht voor detail creëerden we een ondergronds traject voor de kabels, wat essentieel is voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de hele infrastructuur.


  • De nieuwe straatkast zal fungeren als de hub voor de toekomstige laadpalen, waardoor elektrische voertuigen gemakkelijk van stroom kunnen worden voorzien.


Door deze stappen in eigen beheer uit te voeren, konden we niet alleen de kosten optimaliseren, maar ook de kwaliteit en betrouwbaarheid van de gehele infrastructuur waarborgen.


Hieronder zie je enkele foto's van onze realisatie.

 


18 weergaven

留言


bottom of page